Cum platesc

La Pitcar.ro ai urmatoarele modalitati de plata. Alege-o pe cea mai convenabila:

Plata la sediu in numerar
Va oferim posibilitatea de a va ridica produsele la sediului Pitcar.ro de pe Bd. Barbu Vacarescu 74-76, Sector 2, Bucuresti pentru a achita in numerar contravaloarea comenzii dumnevoastra. Plata in numerar se face integral si in lei.

Plata la sediu cu card bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro)
Puteti plati contravaloarea comenzii dumneavoastra prin cardului bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS la sediul nostru de pe Bd. Barbu Vacarescu 74-76, Sector 2, Bucuresti.

In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate.

Plata online cu card bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro)
In cazul in care ati ales aceasta modalitate de plata veti fi redirectionat in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde este necesar sa completati un formular cu informatii legate de cardul dumneavoastra. Astfel va fi imposibil ca datele cardului dumneavoastra sa fie preluate de persoane neautorizate in momentul in care efectuati o plata. Pentru platile online cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) se foloseste sistemul “3D Secure”. Sistemul “3D Secure” asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca si in cazul unor tranzactii realizate la bancomat sau la sediu. Indiferent de moneda pe care o aveti in cont, tranzactiile se realizeaza in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Pitcar.ro nu solicita si nu va stoca datele referitoare la cardul pe care il detineti.

Plata prin ordin de plata (OP)
Transferul bancar se va efectua conform facturii proforme pe care o veti primi in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari, in timp ce originalul facturii se va regasi pe adresa de e-mail mentionata in comanda. Comanda dumneavoastra va fi procesata imediat ce vom primi confirmarea platii din partea bancii partenere Pitcar.ro. Va recomandam sa realizati plata in maxim trei zile lucratoare, in caz contrar, comanda va fi anulata.

Plata la livrare in numerar
La livrarea coletului veti achita reprezentatului Pitcar.ro/curierului suma aferenta comenzii dumneavoastra. Plata se face integral si in lei.

De asemenea localitatea de livrare trebuie sa se regaseasca in aria de acoperire Fan Courier. Daca localitatea de livrare are km. suplimentari, puteti opta pentru plata km. suplimentari, un cost de 1 leu / km suplimentar (1 leu x nr. km. suplimentari) sau ridicarea anvelopelor de la sediile Curierului.

Date fiscale

S.C. PITCAR EXPRESS S.R.L.

CIF 41722387
Nr. Ord. Reg. Com. J23/4373/2019
Sediu social: COMUNA GRUIU SAT GRUIU str. SOS GRUIU-SNAGOV nr.
49 jud. ILFOV, Cod postal 077115
Punct de lucru: Bd. Barbu Vacarescu 74-76, sector 2, Bucuresti
Telefon +4 021 230 78 68
Email office@pitcar.ro
Banca BANCA TRANSILVANIA
IBAN RO57 BTRL RONC RT05 1988 0801