hotel anvelope bucuresti

Diagnoza Auto Autel
MaxiSys Elite

  • Cel mai extins si complet sistem care acopera peste 80 de marci si modele ale masinilor din SUA, Asia si Europa
  • Functionalitate exceptionala a nivelului OE de la diagnosticare OBDII si codificarea si programarea avansata ECU
  • Caracteristici unice de programare a vehiculelor care functioneaza cu o interfata pass-thru conforma cu normele SAE J2534-1-2
  • Actualizari automate ale sistemului si ale software-ului prin trimiterea de notificari trimise in timp real prin Internet
  • Gestionarea operatiunilor din service prin pastrarea in mod ordonat a tuturor datelor, a informatiilor despre clienti si inregistrarilor despre vehicule
  • Design ergonomic unic, cu protectie exterioara cauciucata si carcasa interna robusta

Tester Auto Autel MaxySys

MaxiSys Elite este cea mai noua componenta a liniei MaxiSys de intrumente inteligente de diagnosticare avansata, functionad pe baza sistemului rapid si intuitiv Android.
Sistemul are garantia NVIDIA Tegra® 4, cel mai rapid procesor din lume. Ecranul de 9,7 inch cu display retina ofera o rezolutie ultra-inalta de pana la 2048x1536, dar si o gama optimizata de aplicatii sofisticate si puternice.
MaxiSys Elite efectueaza rapid toate lucrarile de la diagnosticarea complexa a vehiculelor si analiza pana la programarea avansata ECU. Este de doua ori mai rapid decat orice alt dispozitiv similar si are durata dubla de viata a bateriei, precum si un sistem de economisire a energiei.
MaxiSys Elite vine cu un ecran super-sensibil, capabil sa raspunda la atingerea cu manusi, precum si a mainilor murdare si unsuroase.
Statia de depozitare cu un design ergonomic ofera vizibilitate optima, precum si o incarcare convenabila, astfel incat sa elimine preocuparile legate de alimentarea cu energie.

PROGRAMEAZA-TE ACUM!

*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-20:00 si sambata de la 08:00-16:00.
Captcha